destiny-2-beyond-light-pre-order-and-collectors-edition-guide_feature

Nieuwe trailer toont de Beyond Light-uitbreiding voor Destiny 2

Een nieuwe trailer toont de nieuwste uitbreiding voor Destiny 2, genaamd Beyond Light.

Bungie heeft de volgende grote uitbreiding voor Destiny 2 onthuld – en het markeert de terugkeer van een personage dat spelers niet hebben gezien sinds de Destiny 1-campagne.

Destiny 2: Beyond Light, gepland voor 22 september 2020, draait om de komst van de mysterieuze duisternis via een vloot van piramideschepen die op weg is naar de aarde.

Het seizoen van aankomst van Destiny 2, dat vandaag begint, ziet de aankomst van het eerste piramideschip op de maan van Io. Dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die zich gedurende het hele seizoen zullen ontvouwen en aansluiten op Beyond Light.

Beyond Light voegt een nieuwe bestemming toe, Jupiter’s bevroren maan Europa, en daarboven een oud piramideschip. Je kunt daar de Braytech-faciliteit in de Gouden Eeuw infiltreren en geheimen onder het ijs ontdekken.

Beyond Light voegt ook Destiny’s eerste nieuwe element ooit toe, genaamd Stasis. Hier is de officiële beschrijving:

“Geworteld in duisternis, zullen Guardians deze nieuwe elementaire kracht naast Arc, Solar en Void gebruiken om epische supers op te roepen en het slagveld te besturen. Titans, Warlocks en Hunters zullen Stasis elk op een andere manier gebruiken. Meer details over Stasis komen later op deze zomer.”

Er is, zoals je zou verwachten, een nieuwe overval, de Deep Stone Crypt. Dit ligt onder de bevroren toendra van Europa. Ook op Europa zijn de Fallen, wiens versplinterde huizen zich hebben verzameld en een nieuw rijk hebben gebouwd onder de vlag van de Fallen Kell of Darkness, Eramis. ‘Verlaten door de Reiziger en achtergelaten door het Licht, is Eramis op haar eigen reis naar de Duisternis, en op weg naar een aanvaringscursus met Guardians’, zegt Bungie.

Deel deze post