wallpapersden.com_stranger-things-season-4_1920x1080

Nieuwe trailer vierde seizoen Stranger Things uitgebracht

Na een jaar lang wachten gaat Stranger Things ‘ voorlaatste vierde seizoen deze zomer van start. De eerste lange trailer van het seizoen, die in twee delen wordt uitgebracht, zet de toon voor nieuwe en oude gevaren waarmee de helden van Hawkins te maken hebben.

Het verhaal speelt zich enkele maanden na de gebeurtenissen van seizoen 3 van 2019 af. Een machteloze Elf en de familie Byers zijn naar Californië verhuisd. Hopper wordt gevangen gehouden in Rusland. Onze overgebleven vrienden moeten de stukken oppikken terwijl ze naar de middelbare school gaan. Natuurlijk blijven de aanhoudende bovennatuurlijke dreiging en de sinistere regeringssamenzwering die eraan verbonden is, de ongelukkigste kleine stad ter wereld achtervolgen. Per een waarschuwing aan Elf in de trailer: “Er komt een oorlog aan. Je vrienden in Hawkins zitten in het oog van een storm.’

Stranger Things 4 bestaat uit negen afleveringen, elk met een looptijd die twee keer zo lang is als voorheen. Omdat de afleveringen supergroot zijn, worden ze verdeeld en uitgebracht in twee batches die vijf weken uit elkaar liggen. Deel 1 gaat in première op 27 mei en deel 2 komt op 1 juli aan. Het is niet bekend hoeveel afleveringen elk deel bevat, maar je zou denken dat het een duidelijke verdeling is, dus vier/vijf elk.

Eerder dit jaar vernieuwde Netflix Stranger Things voor een 5e en laatste seizoen. Het laatste seizoen heeft momenteel geen premièredatum.

Deel deze post

error: