Oscar-Isaac-Solid-Snake-2

Oscar Isaac gaat de hoofdrol spelen als Solid Snake in Sony’s ‘Metal Gear Solid’-film

Oscar Isaac, vooral bekend van zijn rol als Poe Dameron in de nieuwste Star Wars-trilogie, is aangetrokken om Solid Snake te spelen in Sony’s Metal Gear Solid-film. Grappig genoeg castte Issac zichzelf in maart 2019 gekscherend als Solid Snake tijdens de persreis voor de actie-avonturenfilm Triple Frontier van JC Chandor.

De film wordt geregisseerd door Kong: Skull Island-regisseur Jordan Vogt-Roberts, die in juli 2020 een update gaf over het meer dan zes jaar durende project. Derek Connolly, co-auteur van de nieuwste Jurassic World-trilogie, schrijft het script. . Avi Arad, een van de producenten van de veelgeprezen geanimeerde superheldenfilm Spider-Man: Into The Spider-Verse, produceert. Sony Pictures houdt toezicht op het hele project, terwijl Peter Kang de leiding neemt.

Vogt-Roberts bevestigde het rapport later op 4 december met een foto van Isaac samen met verschillende emoji’s die de fans van de serie bekend zouden moeten zijn. Hij heeft ook een aantal andere berichten geretweet waarin werd vermeld dat Isaac Snake speelde.

Een productiestartdatum voor de Metal Gear Solid-film is op dit moment onbekend, maar het project heeft volgens Deadline hoge prioriteit voor Sony Pictures. Een mogelijke reden waarom een ​​startdatum niet is vastgelegd, is vanwege het drukke schema van Issac. De pandemie zal de zaken waarschijnlijk ook niet helpen.

Deel deze post