patapon-2-gets-a-4k-remaster-in-just-a-few-days

Patapon 2 Remastered komt 30 januari uit op de PlayStation 4

Voor degenen die niet bekend zijn met de franchise, Patapon is een innovatief, op ritme gebaseerd 2D-platform / actiespel. Patapon 2 is de tweede game in het Patapon-verhaal na de originele game, die in 2018 opnieuw werd uitgebracht. Patapon 2 Remastered is een volledige 4K-remaster van de PSP-game van 2008.

Afgesneden van hun Zigoton-landgenoten nadat een Kraken hun schip aanvalt, bevindt de Patapon-stam zich in een vreemd nieuw land. Als hun god is het jouw taak om het Patapon-leger te leiden met behulp van een verscheidenheid aan ritmische drumopdrachten terwijl ze gloednieuwe vijanden, bondgenoten en een groot aantal nieuwe bazen tegenkomen terwijl ze hun zoektocht naar hun beloofde land, Earthend, voortzetten. Combineer de verschillende ketens van drumbeats om elk uniek niveau aan te pakken en leid de Patapons naar de overwinning.

Neem deel aan meer dan 30 missies, waaronder jacht, escort en eindgevechten, en verken onderweg talloze levendige omgevingen. Patapon 2 Remastered levert een sterk strategisch element door spelers te verplichten het Patapon-leger op de juiste manier aan te passen en op te bouwen, elke soldaat te bewapenen met wapens en pantser en ze correct te positioneren voor de strijd.

Patapon 2 Remastered komt 30 januari officieel uit op de Playstation 4. De game is te downloaden via de Playstation Store en kost €14,99.

Deel deze post