path-of-exile-harvest-league-oshabi-1-1

Path of Exile: Harvest uitgelicht

Path of Exile: Harvest is uitgelicht in een nieuwe trailer met commentaar van de ontwikkelaar.

De nieuwste uitbreiding van Path of Exile komt deze maand op 19 juni en draait helemaal om groei. Letterlijk! Spelers kunnen tuinen bouwen waarin monsters groeien en ze vervolgens oogsten voor allerlei soorten krachtige buit.

Net als andere competities, vinden spelers de cruciale competitie-mechanic om in elk gebied en / of kaart te interageren met de aangelegde tuin, zaadcaches waarmee ze naar hun eigen heilige bos kunnen reizen, compleet met pijpen die kleurgecodeerde energie naar planten leiden. Bekijk de trailer hieronder voor een solide blik op hoog niveau van wat er gaat komen.

Spelers hebben genoeg zaden om uit te kiezen, zowel grote als kleine, gewone en zeldzame, en kunnen dodelijke monsters met de hand maken door de juiste zaden te selecteren. Zaden groeien in de loop van de tijd en terwijl je je tuin van gebied tot gebied bezoekt, kun je zien hoe je kleine toppen veranderen in potentiële buitcaches – maar wees voorzichtig, deze bloemen bijten terug!

Na het oogsten van je planten veranderen ze in monsters. Als je geïnteresseerd bent in zorgvuldig en veilig kweken, kunnen low-tier zaden je een gestage toestroom van buit bezorgen. Je kunt echter veel grotere, zeldzame zaden en planten opnemen voor opnamen met een ongelooflijke buit (met een veel grotere kans op overlijden!). Met The Grove kun je ook items maken volgens je specificaties, waardoor spelers een heleboel flexibele aanpassingen kunnen maken die moeilijk te bereiken zijn zonder tonnen landbouw of handel in andere competities.

Samen met de big new league-mechanic bevat Harvest een aantal opknapbeurten en speciale vaardigheden voor gebruikers van tweehandige wapens die de wapenklasse helpen aanpassen aan het vermogensniveau van anderen. Er zijn nieuwe vaardigheden en 12 nieuwe uniques om te ontdekken, samen met een grote herinrichting van oudere uniques, waardoor ze nuttiger en wenselijker zijn om te spelen.

Deel deze post