marvels-spider-man-casts-a-new-face-for-peter-parker-in-ps5-remaster

Peter Parker krijgt een nieuw gezicht in Marvel’s Spider-Man Remastered op PlayStation 5

Een vouchercode voor Marvel’s Spider-Man Remastered is inbegrepen bij de aankomende Marvel’s Spider-Man: Miles Morales: Ultimate Edition op PlayStation 5. Deze remaster van de volgende generatie maakt gebruik van alles wat de volgende generatie te bieden heeft en brengt ook wat met zich mee: extra cosmetische bonussen zoals drie nieuwe skins.

Een van de grootste veranderingen is dat ze om de een of andere reden het gezicht van Peter Parker hebben herschikt. Van de PlayStation Blog: “We vonden het geweldig om met John Bubniak aan de originele game te werken; maar om een ​​betere match te krijgen met de gezichtsopname van Peter Parker / Spider-Man-acteur Yuri Lowenthal, hebben we Ben Jordan gecast als het gezichtsmodel voor Peter Parker op de PS5-console. Hij ziet er in de game fantastisch uit en de ontroerende optredens van Yuri krijgen een nieuw leven. ”

De PlayStation 5 biedt een gerichte prestatiemodus van 60 FPS, die je in een clip hieronder kunt bekijken! Er is ook veel sneller laden en een nieuwe fotomodus.

Deel deze post