tZfSftu9rU39LRfXE8nPZN

Phasmophobia updateplannen onthuld: nieuwe gamemodus, locaties en items

Phasmophobia is een coöp-horrorspel voor meerdere spelers dat al snel een zachte hoek in de harten van de fans heeft veroverd. De game heeft in de huidige fase echter een beperkt aantal locaties en items om te gebruiken in Phasmophobia. Dit heeft fans doen verlangen naar nieuwe updateplannen in Phasmophobia. Gelukkig begrijpt de ontwikkelaar Kinetic Games dat en werkt hij aan een nieuw DLC-roadmapplan voor de game.

PvP-modus: speel als de geest

De nieuwe PvP-spelmodus is erg opwindend omdat het de spelers in staat stelt een geest te spelen en te besturen. Stel je voor hoe leuk het zal zijn als spelers kunnen bepalen waar ze tot nu toe aan renden. De PvP-modus wordt echter door de ontwikkelaars als “onbeslist” getagd. Daarom is het niet zeker dat spelers de geest zullen beheersen, maar hopelijk zullen ze dat wel doen.

Nieuwe locaties

De DLC-roadmap laat ons kennismaken met drie nieuwe levels of mapsin de game. De drie nieuwe levels die we mogelijk in Phasmophobia gaan zien zijn:

  • Een gevangenis
  • Een appartementencomplex
  • Een herenhuis

Nieuwe items

Nieuwe updatesl laten ons ook kennismaken met een aantal nieuwe apparatuur die fans kunnen gebruiken om bewijsstukken te verzamelen en op de geesten te jagen. Enkele van de nieuwe items zijn:

  • Spotlight-item voor statieven
  • SLS-camera
  • Nachtkijker

Naast deze belangrijke updates toont de DLC-roadmap ook enkele kleine in-game tweaks die onze game-ervaring kunnen verbeteren. Een van deze kleine wijzigingen is een knop voor één speler waarmee we de verbinding met de online servers verbreken. De andere verandering zijn nieuwe toevoegingen in de to-do-doelstellingen.

De nieuwe plannen voor de Phasmophobia-update intrigeren mij en waarschijnlijk nog veel meer fans zoals ik. Hopelijk is de DLC-roadmap binnenkort beschikbaar zodat we kunnen spelen en genieten van de game.

 

Deel deze post