LKe2P6Tt3yHzY4K2nWJb5D

PlayStation 5-accessoires kunnen eerder worden verzonden dan de console zelf

Sommige PlayStation 5-kopers zullen binnenkort hun deuren openen voor een onverwachte verrassing: een vooraf besteld accessoire ontbreekt in het next-gen-systeem. De website van Sony geeft momenteel aan dat het van plan is om bepaalde PlayStation 5-accessoires vervroegd te verzenden, al vanaf 30 oktober.

Volgens de PlayStation-website komen de DualSense-controller, HD-camera, Media Remote, DualSense-laadstation en Pulse 3D Wireless Headset allemaal uit op 30 oktober. Dit is twee weken voordat de PlayStation 5 op 12 november uitkomt.

Een Twitter-gebruiker genaamd Mike Y. maakt een screenshot van een e-mail van PlayStation. In de e-mail stond dat het bedrijf verheugd is om de accessoires vroegtijdig te verzenden. Het is onduidelijk welke accessoires Mike de komende weken zal ontvangen, aangezien in de e-mail simpelweg “PS5 Digital” staat.

Sommige retailers zoals Target bevestigen ook de releasedatum van 30 oktober. Andere winkels, zoals Best Buy en Walmart, vertonen nog steeds een lancering van 12 november voor accessoires.

Dit komt niet lang nadat Sony eindelijk de gebruikersinterface voor PlayStation 5 heeft onthuld, die vlotter en intuïtiever lijkt dan eerdere iteraties. Er is een nieuwe functie genaamd Game Help die hints en tips biedt die rechtstreeks in de interface van het systeem zijn gebakken. Deze functie is echter exclusief voor PlayStation Plus-abonnees, die ook toegang krijgen tot de kluis van klassieke PlayStation 4-games via de PS Plus-collectie.

PlayStation 5 is er in twee varianten, de digitale editie voor €400 en de standaardeditie voor €500, beide komen op 19 november uit.

Deel deze post