Free-PS-Plus-Games-December-2018

PlayStation Plus Essential oktober 2022 line-up aangekondigd

Sony heeft de drie games aangekondigd die vanaf dinsdag 4 oktober beschikbaar zullen zijn voor PS Plus Essential-, Extra- en Premium-leden. De drie games zijn Hot Wheels Unleashed voor PS4 en PS5, Injustice 2 voor PS4 en Superhot voor PS4. Alle drie kunnen ze tot 31 oktober aan gamebibliotheken worden toegevoegd.

Kan ik de PlayStation Plus-games van september 2022 nog steeds downloaden? Zeker weten! De PlayStation Plus-games voor september bevatten Need for Speed ​​Hear, Granblue Fantasy: Versus en de indietitel TOEM . Je hebt tot de nieuwe games volgende week live om ze te pakken te krijgen.

Wat is er met de hele PlayStation Plus-herlancering? De herlancering van PlayStation Plus is nu over de hele wereld uitgerold , waardoor de PS Plus die we ooit kenden, is getransformeerd in een abonnementsservice met drie niveaus die bundelt en uitbreidt wat ooit PlayStation Now was. De klassieke PS Plus heet nu PS Plus Essential en geeft toegang tot online multiplayer-gaming, back-ups in de cloud, exclusieve aanbiedingen en minimaal 2 gratis maandelijkse games. PS Plus Extra voegt vervolgens een catalogus met PS4- en PS5-games toe aan de mix , terwijl PS Plus Deluxe en Premium (afhankelijk van je regio) oudere PS2-, PS1- en PSP-game-emulatie en gamestreaming voor PS3 en andere titels toevoegt.

Deel deze post