pokemongo-electivire-magmortar_feature

Pokemon Go houdt in november twee community days

Pokemon Go-ontwikkelaar Niantic heeft details gedeeld over de volgende Community Day-evenementen van de game. Hoewel de studio meestal maar één Community Day per maand organiseert, zullen er in november 2020 twee afzonderlijke evenementen zijn, en ze zullen respectievelijk de Gen 1 Pokemon Electabuzz en Magmar spelen.

De eerste Community Day vindt plaats op zondag 15 november en zal in het teken staan ​​van Electabuzz. Tijdens het evenement zullen de Electric-type Pokemon vaker dan normaal in het wild verschijnen en je hebt de kans om een ​​glanzende versie tegen te komen. Bovendien leert elke Electabuzz die je erin slaagt om tot Electivire te evolueren tot twee uur na het einde van de Community Day, de Fire-achtige aanval Flamethrower.

Naast verhoogde Electabuzz-spawns, biedt Niantic tijdens de Community Day van 15 november een exclusief Special Research-verhaal rond de Electric Pokemon. Zoals gewoonlijk vereist dit verhaal een virtueel ticket, dat €1,- kost. Elke incense die je tijdens de Community Day gebruikt, gaat ook drie uur mee en de eieren komen uit op een kwart van hun normale afstand.

De tweede Community Day vindt plaats op zaterdag 21 november. Gedurende dit evenement zal Magmar vaker dan normaal in het wild verschijnen, en je hebt op dezelfde manier de kans om een ​​glanzende versie tegen te komen. Bovendien leert elke Magmar die je in Magmortar kunt evolueren tot twee uur na het einde van de Community Day, de Thunderbolt-aanval van het type Electric.

Net als de Electabuzz Community Day, zal Niantic tijdens het evenement van 21 november een exclusief Special Research-verhaal aanbieden dat draait om Magmar. Dezelfde bonussen zijn ook beschikbaar tijdens het evenement. Elke incense die je gebruikt, blijft drie uur actief en de eieren komen uit op een kwart van de afstand die ze normaal afleggen.

Beide Community Days duren zes uur, van 11.00 uur tot 17.00 uur lokale tijd. Je kunt meer details over de evenementen lezen op de officiële Pokemon Go-website.

Dat is niet alles wat Niantic deze maand voor Pokemon Go heeft gepland. De studio heeft een paar andere evenementen in november voor de game geschetst, waaronder de terugkeer van Cobalion, Terrakion en Virizion, evenals exclusieve GrubHub- en Verizon-evenementen.

Deel deze post