pkmngo_image_1

Pokémon Go viert Diamond en Pearl Remakes met speciale evenementen

Niantic introduceert een reeks speciale evenementen in Pokémon Go om de releases van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl te vieren.

De evenementen die op de Pokémon Go-website worden beschreven, beginnen volgende week en bevatten vangbare Sinnoh-starters met nieuwe hoeden, verzamelbare Trainerkostuums en meer!

Vanaf 16 november kunnen trainers de Sinnoh-starters Turtwig, Chimchar en Piplup in het wild vinden met een Lucas-hoed of een Dawn-hoed (beide sets hierboven afgebeeld). Elk van deze Pokémon is ook te vinden in hun glanzende varianten! Het evenement halveert ook het aantal stappen dat nodig is om Pokémon-eieren in broedmachines uit te broeden en verlaagt de Super Incubator-stappen tot een derde van het gebruikelijke aantal stappen.

Over de Sinnoh-starters gesproken, je kunt je Trainer-avatar vanaf 15 november uitrusten in schattige kostuums op basis van het trio (hierboven afgebeeld). Deze rompertjes kunnen worden gekocht in de in-game winkel en blijven ook na het evenement beschikbaar. hoewel er geen prijs werd gegeven in de post van Niantic. Op dezelfde manier zullen vanaf 15 november ook nieuwe items beschikbaar zijn die gebaseerd zijn op de standaard Diamond- en Pearl-trainersstijlen, maar deze zijn gratis voor de speler.

Deel deze post

error: