80 (2)

Pokemon Go voegt een nieuwe Pikachu toe aan het evenement van vandaag

Pokemon Go ’s Fashion-evenement is momenteel aan de gang, maar dat is niet alles wat er gebeurt deze week. Het eerste Spotlight Hour van oktober 2020 vindt vanavond, 6 oktober, ook plaats in de mobiele game en introduceert een nieuwe hoed-dragende Pikachu om te vangen.

Van 20:00 tot 21:00 uur lokale tijd zal World Cap Pikachu zijn debuut maken in Pokemon Go, die gedurende het spotlight-uur in het wild verschijnt. Deze specifieke pet is gebaseerd op de pet die Ash draagt ​​in de huidige anime-serie van Pokemon Journeys. Bovendien verdienen spelers tweemaal de gebruikelijke hoeveelheid XP voor het vangen van Pokemon gedurende het uur.

Een andere hoed-dragende Pikachu zal ook beschikbaar zijn tijdens de Spotlight Hour volgende week. Op 13 oktober keert Original Cap Pikachu terug naar het spel, waardoor je nog een kans krijgt om het te vangen als je het eerder hebt gemist. Samen met de Pikachu ontvangen spelers twee keer de gebruikelijke hoeveelheid Candy voor het vangen van Pokemon tijdens het Spotlight Hour van volgende week.

Pokemon Go is niet het enige spel met Ash’s Pikachu deze maand; Sword and Shield- spelers kunnen nu ook Ash’s Pikachu claimen. Om de aanstaande lancering van de Crown Tundra-uitbreiding van de games te vieren, geeft The Pokemon Company de hele maand acht gratis Pikachu weg – elk met een van de verschillende petten die Ash tijdens de anime heeft aangetrokken. Je kunt de Pikachu claimen door speciale wachtwoorden in te voeren in Mystery Gift.

Niantic heeft nog veel andere oktober-evenementen gepland voor Pokemon Go deze maand. Een herfstevenement met Pokemon met een herfstthema is gepland voor 9-12 oktober, terwijl de Community Day van oktober plaatsvindt op 17 oktober. De jaarlijkse Halloweenviering van Pokemon Go staat ook voor de deur en Niantic teased dat het evenement dit jaar Mega Gengar zal introduceren.

Deel deze post