unnamed

Pokémon Sword en Shield: Isle Of Armor verschijnt op 17 juni

De nieuwe uitbreiding voor Pokémon Sword en Shield heeft eindelijk een releasedatum ontvangen.

Toen eerder dit jaar de Pokémon Sword Expansion Pass en Pokémon Shield Expansion Pass werden onthuld, beloofde Game Freak twee verhaalgebaseerde avonturen in nieuwe gebieden van de Pokémon-wereld, evenals nieuwe en terugkerende Pokémon, in Sword en Shield. Hoewel we sindsdien niet veel nieuws hebben ontvangen, hebben we vandaag een nieuwe trailer gekregen die ons een frisse blik geeft op de twee uitbreidingen die dit jaar gepland staan.

Het Isle of Armor ziet je naar een eiland gaan om te studeren aan een prestigieuze Pokémon-trainersschool onder de leerling van voormalig Galar-regio-kampioen Mustard. De Crown Tundra werpt je trainer in de rol van expeditieleider terwijl je je door het besneeuwde landschap waagt en diep in een Pokémon Dens duikt om talloze legendarische Pokémon uit eerdere games te bestrijden, waaronder Galarische vormen van de Articuno, Zapdos en Moltres.

Naast het zien van verschillende terugkerende Pokémon die door de groene weiden en uitgestrekte woestijngebieden van het Isle of Armor zwerven, hebben we ook Galarian Slowbro en veel van de nieuwe personages die we tegenkomen, waaronder Klara, Avery en Mosterd, gezien. De trailer hieronder geeft ons ook een glimp van Gigantamax Venusaur en Blastoise, evenals nieuwe legendarische Pokémon zoals Kubfu (en de geëvolueerde Urshifu-vormen) en Calyrex.

Pokémon Sword & Shield: The Isle of Armor wordt uitgebracht op 17 juni, terwijl Pokémon Sword & Shield: The Crown Tundra gepland staat voor een herfstlancering.

Deel deze post