gran_turismo_7_header

Polyphony Digital belooft grote economische veranderingen voor Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 is de laatste tijd zwaar bekritiseerd door zijn spelersbestand vanwege de live-service-economie van de game. De nieuwste simulatieracer van Polyphony Digital werd redelijk goed beoordeeld, maar sinds de lancering is het kredietsysteem van de game zwaar onder de loep genomen, waarbij spelers aangaven dat het is gebouwd rond het aanmoedigen van microtransacties.

Het werd erger voor Gran Turismo 7 nadat gepland onderhoud vorige week naar verwachting twee uur duurde en meer dan 24 uur duurde, waardoor de game grotendeels onspeelbaar was vanwege het altijd online karakter . Bovendien verminderde de update die voortkwam uit dat onderhoud het aantal verdiende credits na races die spelers gebruikten om credits te verzamelen als gevolg van de hoge autoprijzen in Gran Turismo 7.

Nu heeft Kazunori Yamauchi, president van Polyphony Digital, een nieuwe PlayStation Blog-post geplaatst waarin hij zijn excuses aanbiedt aan de fans, met de belofte van een aantal grote veranderingen in de in-game economie volgende maand.

“Bedankt voor je voortdurende steun en feedback op Gran Turismo 7, je stem is niet ongehoord gebleven”, schrijft Yamauchi. “Ik wil me verontschuldigen voor de frustratie en verwarring die vorige week is veroorzaakt met onze patch-updates, die niet alleen resulteerden in een serverstoring, maar ook in aanpassingen aan de in-game economie die werden gemaakt zonder een duidelijke uitleg aan onze community.

Deel deze post

error: