8c976cba-12d8-42ca-b419-c177f84b66bf

Pre-orders Xbox One All-Digital Edition is geopend in Australië en Nieuw-Zeeland

Na de release in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld in mei, wordt de Xbox One S All-Digital Edition op 1 augustus uitgebracht in Australië en Nieuw-Zeeland. Vanaf dat moment is Microsoft begonnen met het bestellen van bestellingen vanaf vandaag, 22 juli, in ANZ-regio’s.

De All-Digital Edition is bedoeld voor mensen die van schijf willen veranderen en geld willen besparen. Er is geen schijfstation bij dit model en daarom verkoopt Microsoft het voor slechts $ 350 AUD. De console heeft een harde schijf van 1 TB.

De console wordt geleverd met digitale kopieën van Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of ​​Thieves. Het bevat ook een Xbox Live Gold-lidmaatschap van één maand. Je kunt het nu al vooraf bestellen bij verschillende winkels, waaronder de Microsoft Store.

Xbox One S All-Digital Edition maakt deel uit van de Xbox One-familie, naast de standaard, schijfondersteunde versies van het systeem, zoals de Xbox One S en Xbox One X. Vooruitkijkend, heeft de volgende generatie console van Microsoft, Project Scarlett, wel degelijk een schijfstation.

De volledig digitale Xbox One genereert enige controverses. Een van ’s werelds grootste videogamewinkels, GameStop, verkoopt het systeem niet, waarschijnlijk deels vanwege het ontbreken van een schijfstation. De winkelier blijft met Microsoft praten over hoe de twee bedrijven mogelijk kunnen samenwerken om het te verkopen, maar tot nu toe is dat niet gebeurd.

Deel deze post