_8d890ac6-ab9a-11e9-a026-e5ea8cdc4f4a

PUBG-update: seizoen 4 is live op PC met aangepaste Erangel


Fortnite is niet het enige battle royale-spel op de vooravond van een nieuw seizoen. PUBG Corp. heeft de seizoen 4-update van PlayerUnknown’s Battlegrounds ‘op pc uitgerold, met enkele grote veranderingen in de schieter, waaronder een vernieuwing van de originele kaart, een nieuwe Survivor Pass met een assortiment nieuwe missies om te voltooien en beloningen om te ontgrendelen, en meer .

De grootste veranderingen komen op de eerder genoemde kaart, Erangel, die een grote visuele remake heeft ondergaan. PUBG Corp. zegt dat het “de grafische kwaliteit van de verschillende gebieden en terreinen van Erangel over de hele linie heeft verbeterd”, variërend van verbeterde texturen tot bijgewerkt terrein. Volgens de ontwikkelaar:

“We hebben bestaand terrein, bewegwijzering en gebouwen geüpdatet en hebben ook een klein aantal gebouwen aan sommige gebieden toegevoegd. Om de geschiedenis van Erangel beter te illustreren, zijn terreinelementen toegevoegd of herzien. Loopgraven, schietsporen, camonetten en verlaten tanks zijn toegevoegd over verschillende delen van de kaart. ”

Bovendien is de seizoen 4 Survivor Pass van PUBG, genaamd Aftermath, nu beschikbaar. De pas kan worden gekocht op Steam voor $ 10 USD en geeft houders toegang tot een verscheidenheid aan seizoens-, premium- en wekelijkse missies om te voltooien, die de pas op niveau brengen en een assortiment van nieuwe cosmetica en andere beloningen, zoals emotes, kleding, ontgrendelen items en wapenskins.

De Season 4 Survivor Pass introduceert ook een nieuw coöperatief missiesysteem. Net als Fortnite’s Party Assist-functie kunnen spelers hiermee samenwerken met vrienden en bijdragen aan de voortgang van een missie. Nieuwe wekelijkse missies zullen het hele seizoen door elke woensdag live gaan. De Season 4 Survivor Pass is actief tot 15 oktober.

Naast deze wijzigingen maakt de seizoen 4-update ook balansaanpassingen aan veel wapens en voertuigen. Je kan de volledige patch-notes voor de update vinden op de PUBG-website. PUBG Corp. zegt dat seizoen 4 deze zomer ook naar de PS4- en Xbox One-versies van de game komt, hoewel er nog geen exacte datum is aangekondigd.

Deel deze post