rdr2

Red Dead Redemption II komt naar de PC

Rockstar Games heeft aangekondigd dat Red Dead Redemption II op 5 november op de PC beschikbaar zal zijn. Gedurende een beperkte tijd geeft het ook games weg als je Red Dead II vooraf koopt via de nieuwe Rockstar-launcher.

De pc-versie biedt zowel grafische als technische upgrades, nieuwe premiejachtmissies, schuilplaatsen, wapens en andere toevoegingen.

Spelers die geïnteresseerd zijn in het online gedeelte van Red Dead Redemption II zullen een meer uitgewerkte ervaring vinden dankzij de recente toevoeging van de Frontier Pursuits-update voor Red Dead Online. De gratis update voegt de rollen van de premiejager, handelaar en verzamelaar toe die je kunt rangschikken door ervaring die je hebt opgedaan bij het uitvoeren van taken gerelateerd aan je beroep.

Als je de game via de Rockstar Launcher van 9 tot en met 22 oktober vooraf koopt, kunt je twee gratis PC-titels kiezen uit de volgende lijst: Grand Theft Auto III, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, Bully Scholarship Edition, LA Noire Complete Edition en Max Payne 3 Complete Edition.

Deel deze post