80

Respawn onthult meer details rondom Switch-versie Apex Legends

Apex Legends krijgt eindelijk zijn Switch-poort later op de dag, en voorafgaand aan de release hebben we nu enig idee hoe het op het platform zal werken.

In een interview met Famitsu spraken gamedirecteur Chad Grenier samen met Andy Boggs en Dan Hanhberg van Panic Button (de studio die verantwoordelijk is voor de port) iets over de verwachte prestaties van de game op Switch. Volgens Boggs draait Apex Legends op 720p in dockingstation en 576p in handheld, met een framesnelheid van 30FPS in beide modi.

Gezien het feit dat de Switch-port wordt geleverd met cross-play, hebben sommige spelers hun bezorgdheid geuit over het feit dat Switch-spelers in het nadeel zullen zijn ten opzichte van andere platforms (vooral gezien het feit dat de game beperkt is tot 60 FPS op de console en 144 FPS op pc, met manieren om de game te omzeilen). Zoals beschreven in het Famitsu-interview, zal er een optie zijn om cross-play uit te schakelen, zodat je kunt kiezen of je wilt poolen met andere Switch-gebruikers of jezelf een echte uitdaging wilt geven tegen pc en console. Hopelijk heeft de pool met alleen Switch genoeg spelers voor matchmaking.

Deel deze post