33

Review: AOC GH401 & GM530

Een van ’s werelds toonaangevende merken voor gamingmonitoren en IT-accessoires – AGON by AOC – breidt nu zijn portfolio met gamingrandapparatuur uit met twee nieuwe muizen (AOC GM510 en GM530 ) en een draadloze headset (AOC GH401 ). Uitgerust met hoogwaardige Pixart-sensoren en goed doordachte ontwerpfuncties, waaronder aanpasbare RGB Light FX, is elk van deze muizen een geweldige aanvulling op de inventaris van beginnende, kern- en hardcore gamers. En voor die gamers die ongehinderd door kabels willen communiceren met teamgenoten, gebruikt de GH401-gamingheadset 2,4 GHz draadloze technologie om audio over te dragen en biedt een helder en krachtig geluid met basversterking dankzij de neodymium-drivers van 50 mm.

AOC GM530
De AOC GM530 is een zeer ergonomische rechtshandige muis met dubbele siliconen zijgrepen die gamers helpen de muis op zijn plaats te houden en hun doelwit te volgen in games waar ze extra nauwkeurig moeten zijn. De hoogwaardige Pixart PMW3389-sensor volgt nauwkeurig met 16000 echte DPI. De muis maakt gebruik van Kailh-schakelaars voor uitzonderlijke “klik” -feedback en snelle reacties met een hoge duurzaamheid geschikt voor professionals. De huidvriendelijke matte UV-coating van het vooroppervlak is comfortabel en voelt voortreffelijk aan. Naast de primaire links/rechts-knoppen en de wielknop, heeft de AOC GM530 twee duimknoppen aan de linkerkant en twee extra knoppen onder het wieltje. De knoppen zijn volledig aanpasbaar dankzij de AOC G-Menu software, waardoor ook twee onderscheidende RGB-zones van de muis kunnen worden gesynchroniseerd met de Light FX RGB-verlichting van de rest van het AGON-ecosysteem. De GM530 wordt geleverd met een gevlochten kabel en een vergulde USB-connector.

AOC GH401
Voor gamers die op zoek zijn naar meer bewegingsvrijheid tijdens intense gamesessies, biedt AGON by AOC nu de nieuwe draadloze gamingheadset AOC GAMING GH401, die gebruikmaakt van 2,4 GHz draadloze technologie die tot 10 meter reikt. Het kan ook worden aangesloten met een 3,5 mm stereo-aansluiting als een draadloze verbinding niet nodig is, waardoor het de koning van beide werelden is. De ingebouwde batterij levert 17 uur geluid (bij een volume van 50%) en kan worden opgeladen via de moderne USB-C aansluiting. De GH401 is ook uitgerust met dezelfde neodymium-driver van 50 mm die wordt geprezen om zijn zuivere en hifi-geluid, en is uitgerust met dezelfde comfortabele kunstleren coating en memoryfoam als de GH200 en GH300, waardoor hij geschikt is voor lange gamesessies. De afneembare, ruisonderdrukkende microfoon kan worden aangepast voor comfort en optimale afstand voor zuivere spraak, terwijl de ingebouwde bedieningselementen gemakkelijke toegang bieden tot de mute- en volumeknoppen. De GH401 is compatibel met pc, PS4 en PS5.

De gamingmuizen AOC GM530 en GM510 zijn beide verkrijgbaar voor de adviesprijs van €39,- per model.

De gamingheadset AOC GH401 zal ook verkrijgbaar voor de adviesprijs van €79,-.

Deel deze post