cool-teaser-trailer-for-netflixs-league-of-legends-animated-series

Riot Games onthult nieuwe Netflix League of Legends tv-serie, Arcane

We hebben een The Last of Us tv-serie die binnenkort uit gaat komen, de Dota-anime kwam binnen met volledige fandom-ondersteuning en nu is het de tijd van League of Legends om te schitteren. Riot Games heeft aangekondigd dat er een nieuwe Netflix League of Legends tv-serie in de maak is, een geanimeerde versie die het oorspronkelijke verhaal volgt van twee iconische kampioenen en een “kracht die ze uit elkaar zal scheuren”.

De nieuwe League of Legends tv-serie gaat ergens dit najaar wereldwijd in première op Netflix en speelt zich af in de utopische locatie van Piltover, evenals in de ‘onderdrukte’ underground als Zuan. De nieuwe show heet Arcane en geeft een andere kijk op de iconische wereld die Riot Games heeft gebouwd, een wereld die door de jaren heen exponentieel is gegroeid, nu met verschillende andere ervaringen die samengaan met de originele MOBA.

“League of Legends heeft wereldwijd enthousiasme en fandom geïnspireerd en we zijn verheugd de thuisbasis te zijn van de eerste televisieserie die zich afspeelt in dit universum, Arcane”, zegt Dominique Bazay, directeur van originele animatie voor Netflix. “De serie belooft een visueel spectaculaire spannende rit met kijkers op het puntje van hun stoel.”

Deel deze post