uploadsstorythumbnail83683740ff8ed-3f5a-4c57-b07c-b3d47d95265b.jpg950x534

Riot Games werkt aan een nieuw vechtspel

Het EVO-kampioenschap is waar spelers hun vaardigheden laten zien in vechtspellen. Dit jaar opende de show met een nieuwe spelaankondiging. Riot Games, het bedrijf achter League of Legends werkt aan een nieuw vechtspel.

Bekijk Evo 2019 – Day 1! van evo op www.twitch.tv

De nieuwe game wordt gemaakt door Radiant Entertainment, dat Riot Games heeft gekocht in 2016. Riot heeft niet bevestigd wanneer de game uitkomt. Wel hebben ze gezegd tegen de fans dat ze de game niet snel moeten verwachten.

Op dit moment wilt Riot niet bevestigen wat de game precies inhoudt. Ze erkennen dat spelers graag een vechtspel willen zien gebaseerd op personages uit League of Legends. Heel misschien wordt de game een follow-up van Rising Thunder, het vechtspel dat werd gestopt toen Riot Games Radiant Entertainment overnam.

Er staan nog veel meer toernooien gepland dit weekend tijdens de EVO 2019. De geplande toernooien zijn Mortal Kombat 11, Smash Bros, Ultimate Street Fighter V, Samurai Showdown en meer. Voor meer EVO-toernooien bekijk je de livestream op Twitch,

Voor meer informatie over EVO 2019, league of legends en ander game nieuws check je https://millenniagaming.com/

 

Deel deze post