sea-of-stars-keyart

Sabotage kondigt Sea of Stars aan

Sabotage, de studio achter indie favorier “The Messenger” uit 2018, heeft een Kickstarter-campagne aangekondigd voor zijn nieuwe project.

Sea of ​​Stars is een prachtige turn-based RPG die dient als een voorloper van de door Ninja Gaiden geïnspireerde The Messenger. In plaats van de oorsprong van bepaalde personages te verkennen, lijkt deze prequel de wereld die in The Messenger is geïntroduceerd uit te breiden en te verrijken.

Net zoals The Messenger inspiratie putte uit Ninja Gaiden en de klassieke Metroidvania-formule, leent Sea of ​​Stars zwaar van klassieke RPG’s zoals Chrono Trigger, Breath of Fire en Illusion of Gaia. Hoewel dit een enorme sprong lijkt te zijn tussen zulke verschillende genres, zegt Sabotage dat dit het plan was dat erin ging. “We wilden altijd al een RPG maken, maar het was gewoon te ambitieus als eerste project en te riskant om aan te komen zonder naam voor onszelf en stellen zo’n groot project voor “, zegt CEO en creatief directeur Thierry Boulanger. “We wilden interesse gaan wekken voor deze wereld. We vertellen langzaam de belangrijke verhaalbogen van die wereld, één game tegelijk. Het gamegenre dat we gebruiken, is altijd de beste manier om welk verhaal we ook vertellen te vertellen . Voor The Messenger, het was een platformgame omdat het maar één personage was en een meer lineaire, rechtlijnige missie; nu draait het allemaal om verkenning, een gezelschap van zes personen en hogere inzetten, dus de RPG wordt daar een beetje aangegeven.”

Sea of ​​Stars neemt de wereld van The Messenger, die overstroomde tot het punt dat er nog maar één eiland over was, en verlaagt het tij terwijl we honderdduizenden jaren terugreizen naar een tijd waarin je van eiland naar eiland kon hoppen en de verschillende gemeenschappen die op hen bestonden. In de videopresentatie die ik zag, was ik getuige van een levendige kolonie humanoïde zeepaardjes, een groep gorilla’s diep verborgen in een donkere grot en een cultus van hagedissenmoordenaars die hun boze godin wilden doen herleven. Al die tijd dreigt de dreiging van een vleesmonster dat bot, bloed en vlees kan manipuleren om gruwelen te creëren om zijn geboden te doen.

Om de creaties van het vleesmonster te bestrijden, kijkt de wereld naar Children of the Solstice, bewakers die zijn geboren tijdens de zomer- of winterzonnewende en die de kracht van de zon of de maan verwerven. Aan het begin van het avontuur kies je ervoor om te spelen als Valere, een meisje doordrenkt met de kracht van de maan en een zwaar stekende staf, of Zale, een jongen die de kracht van de zon gebruikt die zijn behendigheid gebruikt om te dansen. . Ongeacht het personage dat je kiest, het verhaal blijft grotendeels ongewijzigd en de andere hoofdrolspeler blijft in je gezelschap en speelt een cruciale rol in gevechten, puzzels oplossen en de wereld doorkruisen.

Deel deze post