ss_dffa1e7c9c67f84b10a48481713f15d1016698b5.1920x1080.0

Seizoen 2 Fall Guys volgende week van start

Fall Guys: Ultimate Knockout Seizoen 2 werd onlangs getoond en nu weten we wanneer we kunnen verwachten dat het begint. De studio heeft aangekondigd dat Fall Guys Seizoen 2 op donderdag 8 oktober begint. In de tussentijd kun je wat extra punten scoren.

Ontwikkelaar Mediatonic maakte het nieuws bekend in een tweet, die het komende seizoen koppelde aan Halloween met vermelding van een vloek. Het thema van het seizoen is echter niet expliciet rond de spookachtige vakantie. Zoals eerder aangekondigd, heeft het thema “epische speurtochten”. Dat betekent een gigantische kasteelomgeving en kostuums zoals een draak, ridder, Viking, tovenaar en heksenkostuums.

De tweet kondigde ook aan dat als seizoen 1 ten einde loopt, je dubbele roempunten kunt claimen. Verzamel die extra punten nu het nog kan voordat het seizoen volgende week begint.

Ondertussen heeft YouTube Gaming aangekondigd dat het een Fall Guys Season 2 liefdadigheidsevenement zal organiseren met een prijs van $100.000 die naar het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) gaat. Dat begint op vrijdag 9 oktober. Het bedrijf zei dat het nieuwe content zoals nieuwe kostuums, emotes en levels zal lanceren. Het wordt live gestreamd op het officiële Fall Guys-kanaal en bevat streamers zoals AyChristine, CouRage, ItsFunneh, JeromeASF, Jazzyguns, KreekCraft en Logdotzip.

Deel deze post