sekiro-screenshot03

Sekiro: Shadows Die Twice krijgt een Game of the Year-editie

Sekiro: Shadows Die Twice krijgt een Game of the Year-editie, en in tegenstelling tot veel vergelijkbare releases, is deze gratis voor bestaande spelers en is deze voor een game die daadwerkelijk Game of the Year-prijzen heeft verdiend. Je hebt nog maar een paar dagen om te wachten tot je het kunt spelen, en een nieuwe trailer laat nieuwe gevaarlijke bazen zien.

Op 28 oktober Sekiro: Shadows Die Twice-spelers een gratis update downloaden die de Game of the Year Edition-content ontgrendelt. Dit omvat eerder beloofde baasuitdagingsmodi, evenals spelerrecords en extra skins.

Er zijn eigenlijk twee verschillende baasuitdagingen opgenomen in de update. Met Reflection of Strength kun je een van je favoriete baasgevechten opnieuw spelen, en het is een functie die we graag zouden willen zien in de andere games van From Software in plaats van een game volledig opnieuw te moeten spelen. Gauntlet of Strength is meer een Boss Rush-modus, waarbij je het opneemt tegen de ene baas na de andere zonder extra levens. Met de moeilijkheid van sommige van Sekiro’s bazen, vooral tegen het einde van het spel, zal het voltooien van die uitdaging ongelooflijk indrukwekkend zijn. Natuurlijk zal iemand ze waarschijnlijk allemaal achter elkaar doen zonder een klap te krijgen.

Met de opnamefunctie kun je een spookversie van je vaardigheden naar andere spelers sturen, net zoals de online functies werkten in Dark Souls en Bloodborne. Er zijn ook extra skins zoals een oudere Sekiro voor degenen die hun look willen veranderen. We noemen dat de Eenarmige Wolf Blitzer.

Sekiro: Shadows Die Twice is de meest recente game die is uitgebracht door From Software, en Elden Ring komt ergens in de toekomst. Het heeft nog geen lanceringsdatum en de studio heeft er sinds de aankondiging heel weinig informatie over gegeven, afgezien van de betrokkenheid van auteur George RR Martin. Een remake van Demon’s Souls wordt ook gelanceerd met de PS5, waarbij de ontwikkeling voornamelijk wordt uitgevoerd door Bluepoint Studio. Het is een grondige remake in plaats van een verbeterde versie van de PS3-game uit 2009, met hetzelfde basisontwerp voor gebieden en vijanden, maar volledig nieuwe visuals en animaties.

Deel deze post