ratchet-clank-rift-apart-playstation-5-screenshots_n6cu

Sony geeft update over releasedata van PlayStation 5-games

Sony heeft een groot aantal releasedata voor PlayStation 5- games uit de CES 2021-trailer gehaald.

Deze week publiceerde Sony een nieuwe PS5-trailer-uitzending tijdens de Consumer Electronics Show (CES) op zijn YouTube-kanaal, en daarmee enkele wijzigingen in de releasedata van verschillende aankomende PS5-games.

Verborgen in de kleine lettertjes van de trailer kwam het bericht dat Capcom’s vreemd uitziende astronaut en het kleine meisje met Pragmata in de hoofdrol nu in 2023 zullen arriveren. Eerder zou het in 2022 gelanceerd worden.

Er was ook een iets meer definitief lanceringsvenster in maart 2021 voor de intrigerende Kena: Bridge of Spirits, in plaats van simpelweg “lente”.

Square Enix’s mysterieuze Project Athia, in ontwikkeling bij Luminous Productions, kreeg een releasedatum in januari 2022. Het is een PS5-console exclusief voor twee jaar, dus verwacht dat pas in januari 2024 op Xbox Series S/X.

Returnal wordt gelanceerd op 19 maart, Solar Ash in juni, Little Devil Inside in juli, terwijl Stray en Ghostwire Tokyo beide in oktober verschijnen, volgens de originele trailer.

PlayStation zette zijn eigen grote slagmensen Ratchet & Clank: Rift en Horizon Forbidden West op een rij met simpele “2021” -data, hoewel het eerder had gespecificeerd dat de eerste in de eerste helft van het jaar zou aankomen, terwijl de laatste in de tweede helft van 2021 zou verschijnen.

Deel deze post

error: