ps5-sideways

Sony verontschuldigt zich voor PS5 preorder chaos en zegt dat er binnenkort meer komen

Na het fiasco van de PS5- pre-order van 16 september , waarbij de console zonder de juiste waarschuwing in de verkoop ging bij verschillende retailers, heeft Sony zijn excuses aangeboden. Het belooft ook dat je je kans om het systeem dit jaar te krijgen niet hebt gemist als je niet eerder een pre order kon krijgen.

PlayStation schreef op zijn officiële Twitter-account en zei dat zijn voorbestellingen “een stuk soepeler” hadden kunnen verlopen en dat het de komende dagen meer van de systemen voor voorbestelling zou vrijgeven via retailers.

Grote winkels zoals Bol.com, Amazon en Mediamarkt zijn al begonnen met de verkoop van de console, en veel waren binnen enkele minuten op voorraad. Sommige van deze winkels, hebben de afgelopen dagen een klein aantal systemen toegewezen, en Sony hield ook een soort loterij om te bepalen wie de PS5 rechtstreeks bij het bedrijf kon bestellen.

Het probleem was dat Sony zei dat er pas de volgende dag voorbestellingen zouden worden geopend en had zelfs aan The Game Awards-producer Geoff Keighley verteld dat er ruimschoots werd gewaarschuwd voordat ze in de uitverkoop gingen.

Deel deze post