wallpapersden.com_doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-4k_1920x1080

Speciale Doctor Strange In The Multiverse of Madness Xbox en controllers onthuld

Microsoft heeft een Xbox onthuld met herkenbare componenten en texturen uit Doctor Strange In The Multiverse of Madness.

Als je ooit naar je Xbox Series S hebt gekeken en bij jezelf dacht: ‘dit is cool, maar wat als het gigantische, groene, eenogige octopus-ding genaamd Gargantos van Doctor Strange in the Multiverse of Madness erop stond’, dan vandaag is je geluksdag.

Dat komt omdat Microsoft precies dat heeft onthuld : een aangepaste Xbox Series S-console met Gargantos erop die je kunt winnen in een nieuwe weggeefactie. Bovendien heeft Xbox vier aangepaste controllers gemaakt op basis van aankomende personages in Doctor Strange in the Multiverse of Madness : Doctor Strange, Scarlet Witch, Wong en America Chavez. Microsoft zegt dat elke controller kenmerkende en herkenbare componenten en texturen uit de kostuums van de personages zal bevatten.

Deze Xbox-weggeefactie is natuurlijk een promotie voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness , die volgende week op 6 mei in de bioscoop verschijnt.

Deel deze post