SpiderVerse

Spider-Man: Across The Spider-Verse komt acht maanden later uit

Sony heeft Spider-Man: Across The Universe , het langverwachte vervolg op Spider-Man: Into The Spider-Verse uit 2018, uitgesteld van 7 oktober tot 2 juni 2023.

Dit markeert een vertraging van bijna acht maanden voor het geanimeerde vervolg waarin Shameik Moore en Hailey Steinfeld de hoofdrollen zullen spelen als respectievelijk Miles Morales en Gwen Stacy, zoals gerapporteerd door Deadline . Toen Across The Spider-Verse eerder werd onthuld, bleek het een Part I te zijn, met Spider-Man: Across The Spider-Verse Part II gepland om daarna uit te brengen. Meer specifiek is het gedateerd op 29 maart 2024.

Wat betreft de reden waarom deze vertraging is opgetreden, blijft onduidelijk. Sony heeft niet aangegeven waarom Across The Spider-Verse Part I is uitgesteld. Aangezien we ons echter in een pandemie bevinden, is het mogelijk dat de vertraging verband houdt met COVID-19, dat vertragingen heeft veroorzaakt in de filmindustrie, de game-industrie en meer. Of misschien, eenvoudiger gezegd, het filmteam heeft meer tijd nodig.

Into The Spider-Verse verdiende wereldwijd ongeveer $ 375 miljoen aan de kassa en aangezien de franchise nu nog populairder is dan bij de release, is de kans groot dat Across The Spider-Verse dat gemakkelijk overschaduwt. Alleen de tijd zal het leren.

In het rapport van Deadline staat ook dat Sony’s andere animatiefilm, Lyle, Lyle, Crocodile, is verschoven van 18 november naar 7 oktober, waarmee de oorspronkelijke releasedatum van Across The Spider-Verse wordt overgenomen . Elders in Sony’s enigszins onsamenhangende Spider-Man-gerelateerde universum, heeft Madame Web , waarin Euphoria’s Sydney Sweeney en Fifty Shades Of Grey’s Dakota Johnson de hoofdrol zullen spelen, een releasedatum van 7 juli 2023 ontvangen.

Deel deze post