Star-Wars-Jedi-Fallen-Order-Trailer

Star Wars Jedi: Fallen Order is goud gegaan

Respawn heeft aangekondigd dat Star Wars Jedi: Fallen Order goud is geworden. De game is nu officieel klaar voor lancering, net voor het release-venster van 15 november op Xbox One, PS4 en pc.

De Star Wars-game voelt niet als een game-wisselaar, maar de reis van Cal Kestis als een Jedi Padawan, de ‘doordachte combat’ van Fallen Order en de invloeden van Metroid Prime passen heel goed bij elkaar.

In Fallen Order reist Cal naar verschillende planeten – waaronder Dathomir, die belangrijke banden heeft met de Clone Wars-animatieserie Darth Maul en Asajj Ventress. Fallen Order stelt je in staat om vrij vroeg in de campagne te proberen de gevaarlijke planeet te verkennen, maar de inheemse Zebraks – de Nightbrothers – zullen overweldigende vijanden blijken te zijn voor degenen die de swing van de light sabor niet hebben gekregen .

Als je overweegt om Star Wars Jedi: Fallen Order voor pc te bestellen, bekijk dan eerst de minimale en aanbevolen pc-specificaties van de game om ervoor te zorgen dat je machine de game kan uitvoeren. We hebben beide specificaties hieronder vermeld. Als je Fallen Order vooraf bestelt, krijg je automatisch een nieuwe sabelkleur voor Cal’s light sabor, evenals cosmetische artikelen voor het handvat van de light sabor en BD-1, de droid-metgezel van Cal.

Deel deze post