jd2lfefu4rk51

Star Wars: Squadrons voegt gratis ‘The Mandalorian’ loot toe aan het spel

The Mandalorian was een hit toen seizoen één eerder dit jaar uitkwam op Disney+ en nu er een nieuw seizoen is, viert het team van Motive de hitshow met exclusieve thema-inhoud voor Star Wars: Squadrons. Ondanks dat er geen extra uitrusting zou vallen, voegt de studio The Mandalorian-loot toe aan Star Wars: Squadrons. Maak je geen zorgen, er zijn hier geen verrassende lootbox-bewegingen, alles wat is aangekondigd, is volledig te verdienen.

Star Wars: Squadrons-spelers, die op 28 oktober van start gaan, kunnen acht nieuwe (en volledig gratis) cosmetische items verdienen om die Starfighters nog stoerder te maken dankzij The Mandalorian. Nieuwe cockpit-cosmetica zijn opgenomen in de nieuwe drop, één voor elke factie. Dit omvat een nieuw hologram, een nieuw embleem, dashboard-flair en een hangende flair; één set voor zowel de New Republic als de keizerlijke vloot.

Het “Mysterious Creature” krijgt ook wat liefde. Volgens Motive, “Als eerbetoon aan het iconische personage, hebben we ervoor gezorgd dat we deze prachtige nieuwe dashboarddecoratie hebben gemaakt op basis van een” Mysterieus wezen”. Deze figuur kan elk dashboard van de starfighters van de New Republic sieren, wat betekent dat de populaire Tuggtar Bobblehead nu een rivaal heeft! u om te ontgrendelen.”

Hoewel Motive en EA eerder dachten dat er na de lancering geen nieuwe content zou zijn voor Star Wars: Squadrons omdat ze niet wilden dat spelers meer moesten betalen dan wat het basisspel kost, is het leuk om te zien dat dit soort gratis verrassingen tevoorschijn komen. van nergens. Gezien de populariteit van The Mandolorian, gaan we erop uit en gaan we ervan uit dat fans van de show enthousiast zullen zijn over de nieuwe drop.

Deel deze post