steam-halloween-sale-sla-je-slag-met-fikse-korting-80953

Steam Halloween-uitverkoop 2020 heeft kortingen op Phasmofobia, Death Stranding en meer

Halloween is een geweldige tijd voor trick or treat, maar het is ook een uitstekende gelegenheid om te besparen op pc-games. Steam is zojuist van start gegaan met zijn jaarlijkse Halloween-uitverkoop, waarin een heleboel horror games in de aanbieding zijn. Gelukkig, als je niet bang bent, zijn er ook nogal wat niet-horror-titels met korting, waaronder Death Stranding voor €42 (was €60), DOOM Eternal voor €30 (was €60) en Control Ultimate Edition voor €27 (was €40). De Steam Halloween-uitverkoop loopt van nu tot 2 november.

Het populaire spookspel, Phasmophobia , heeft een kleine korting gekregen. Normaal €14, is de prijs verlaagd tot €12,59. Het is een uitstekend spel om met je vrienden te spelen terwijl je de geest probeert te vinden een huis, school of gesticht rondspookt met behulp van een verscheidenheid aan hulpmiddelen. Je zult moeten samenwerken om te bepalen welk type geest je volgt voordat het begint terug te vechten en het leven van elke speler neemt.

Een van de beste VR-games, Half-Life: Alyx, is ook te zien in de Steam Halloween Sale. De triomfantelijke terugkeer van Valve naar de Half-Life-serie is momenteel €45, lager dan de normale prijs van €60. Het volgt het titulaire personage Alyx vóór de gebeurtenissen in Half-Life 2 terwijl ze vecht tegen de Combine en een verscheidenheid aan andere monsterlijke vijanden. Het is compatibel met Valve Index, HTC Vive, Oculus en Windows Mixed Reality VR-headsets .

Survival-horrorspel The Forest is ook voor meer dan de helft goedkoper uit tijdens de uitverkoop. The Forest kost momenteel €9 (was €20) en laat je een open wereld verkennen die zich afspeelt op een onbekend eiland na een vliegtuigcrash. Je zoon wordt vermist en je moet hem vinden, terwijl je de elementen overleeft, evenals de mutanten die over het eiland zwerven. Tijdens je zoektocht verken je het uitgestrekte bos, de ondergrondse grotten en meer.

Deel deze post