AAAABS6v2gvwesuRN6c28ZykPq_fpmnQCJwELBU-kAmEcuC9HhWX-DfuDbtA-bfo-IrfgNtxl0qwJJlhI6DENsGFXknKkjhxPGTV-qhp

Stranger Things seizoen 5 begint met filmen in mei

Stranger Things-ster Noah Schnapp heeft onthuld dat de productie voor het vijfde en laatste seizoen van de show in mei zal beginnen.

Schnapp, die Will Byers speelt in de Netflix-serie, reageerde op een vraag van een fan tijdens een recente Instagram Live-sessie – via Collider – over wanneer hij zal beginnen met de opnames van seizoen 5 van Stranger Things en of het school zou hinderen. De acteur bevestigde dat het filmen in mei zal beginnen nadat de school is afgelopen.

‘Gaat de school zich bemoeien met filmen?’ zei Schnapp. ‘Nee, dat is het niet. Ik ben in mei klaar met school en begin in mei met fotograferen.’ Het is waarschijnlijk dat fans, gezien de tijd dat de productie begint, kunnen verwachten dat seizoen 5 ergens in 2024 wordt uitgezonden, hoewel een aankondiging een uitweg zal zijn.

Makers Matt en Ross Duffer bevestigden voorafgaand aan de release van Stranger Things seizoen 4 vorig jaar, dat in twee delen was opgesplitst, dat seizoen 5 het laatste voor de serie zou zijn. Er is echter bevestigd dat Netflix op zoek is naar aanvullende spin-offprojecten in hetzelfde universum.

Deel deze post