683906

Super Mario Maker 2 krijgt eindelijk multiplayer-functies

Toen Super Mario Maker 2 afgelopen zomer werd gelanceerd, voegde het verschillende welkome verbeteringen toe aan de creatietools en functiesuite. Een opvallende afwezigheid in de lijst met functies was echter de mogelijkheid om te genieten van de online coöperatie en competitieve multiplayer met mensen op je vriendenlijst. Dankzij een update die vandaag wordt doorgevoerd, kunnen spelers nu genieten van de online modi met vrienden.

Wanneer spelers zich nu aanmelden bij de online suite van de game, kunnen ze ervoor kiezen om multiplayer versus of multiplayer co-op met vrienden op hun Switch vriendenlijst te spelen, evenals de optie om met willekeurig geselecteerde spelers te spelen. Tijdens een sessie met vrienden kunnen spelers de moeilijkheidsgraad in Course World kiezen of coursen uit hun lijst met lokaal opgeslagen coursen spelen.

Deze gratis update voegt ook een lijst “Offical Makers” toe aan de online leaderboards. In dit gedeelte vind je courses die zijn gemaakt door officiële coursemakers en coursen die zijn gemaakt voor samenwerkingen of speciale evenementen. Bovendien voegt deze update de mogelijkheid toe om te kiezen voor touchscreen- of knopbediening tijdens het volgen van een cursus in handheld-modus. Voorheen kon je alleen aanraakbedieningen gebruiken in de handheld-modus.

Deel deze post