fifa-23-official-ted-lasso-trail

Ted Lasso en AFC Richmond komen in FIFA 23

In een van de vreemdste aankondigingen voor een sportgame heeft EA aangekondigd dat AFC Richmond en manager Ted Lasso worden toegevoegd aan FIFA 23.

Spelers kunnen AFC Richmond selecteren in Career Mode, Kick-Off, Online Friendlies en de Online Seasons-modus, terwijl de AFC Richmond-tenue, tifos, manageritems en meer kunnen worden ontgrendeld in FIFA Ultimate Team en Pro Clubs. Roy Kent, Jamie Tartt, Sam Obisanya en Dani Rojas maken allemaal deel uit van de Greyhounds-ploeg, en het thuisstadion van Nelson Road (eigenlijk Selhurst Park van Crystal Palace) zal ook aanwezig zijn.

AFC Richmond is (natuurlijk) een door en door fictief voetbalteam, en Ted Lasso het hoofdpersonage in de populaire Apple TV+-serie. Lasso wordt gespeeld door Jason Sudeikis met een mooie snor, die de taak op zich neemt om het AFC Richmond-team te leiden, ondanks dat hij alleen in junior American Football heeft gecoacht en in een aantal virale online video’s is beland. De serie volgt Lasso terwijl hij zijn borderline frustrerende positiviteit toepast op elk obstakel en elke uitdaging waarmee hij wordt geconfronteerd bij het omdraaien van de club terwijl hij uitzoekt hoe hij voetbalwedstrijden kan winnen.

Deel deze post