Mortal-Kombat-11-Terminator-trailer

Terminator en Harley Quinn komen naar Mortal Kombat 11

The Terminator komt naar Mortal Kombat 11, evenals een speciale Harley Quinn-skin voor Cassie Cage.

Warner Interactive en NetherRealm Studios hebben officieel onthuld wat we al een tijdje allemaal weten: The Terminator komt naar Mortal Kombat 11. Meer specifiek is het het T-800-model, zoals afgebeeld door Arnold Schwarzenegger.

De onthulling ging vergezeld van een gameplay-trailer, die een mooi stukje van zijn moveset belicht. Hij is in staat om vijanden met zijn jachtgeweer (compleet met de mooie herlaadanimatie van Terminator 2) te vernietigen, ze te bestrijden met zijn metalen noggin, en in principe de arena te regeren als de niet te stoppen moordmachine die hij is. Er zijn nog enkele andere geweldige momenten in de clip, zoals pronken met wat er gebeurt als hij wordt geraakt door vuur.

De T-800 bereikt Mortal Kombat 11 op 15 oktober of 8 oktober als je het Kombat-pakket hebt. Dat zijn dezelfde dagen dat bezitters van de pas de op Harley Quinn geïnspireerde skin voor Cassie Cage kunnen krijgen, evenals Kano’s “Cash Machine Kano” skin en Johnny Cage’s “Red Carpet Johnny Cage”. Sonya Blade krijgt ook een “Cyborg Hunter” skin, wat klinkt als een mooie combinatie voor de T-800.

Deel deze post

error: