wallpaper_tom_clancys_the_division_2_01_1920x1080

The Division 2 krijgt grote update met nieuwe content

Washington DC wordt nog steeds belegerd en fans van The Division 2 krijgen een enorme inhoudsupdate. Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat de volgende golf van betaalde downloadbare content voor The Division 2 volgende week, 15 oktober, wordt gelanceerd voor spelers die de Year 1 Pass hebben gekocht.

Titelupdate 6 bevat twee nieuwe verhalen en Classified Assignments-missies, een nieuwe personagespecialisatie, een speler-tegen-speler-modus en multiplayer-map, samen met andere cosmetica en in-game fixes.

De verhaalmissie van de Divisie 2, Pentagon: The Last Castle, concentreert zich op de missie van de agenten om het iconische gebouw van Black Tusk-terroristen terug te nemen en te voorkomen dat ze de dodelijke uitbraak verder verspreiden. Bovenop de verhaalmissies, kunnen pashouders zich ook verdiepen in de exclusieve Classified Assignments-zijmissies om de pogingen van de Outcasts te verhinderen om meer voet aan de grond te krijgen in het United States Capitol.

Helaas is het niet allemaal goed nieuws voor fans van Division 2, omdat ook werd aangekondigd dat de tweede aanval van de game zou worden uitgesteld , waardoor ontwikkelaars meer tijd hebben om het eindspel-evenement op te poetsen. Vanaf nu moet Ubisoft nog aankondigen wanneer de inval beschikbaar komt anders dan te zeggen dat het in 2020 komt.

Als spelers geïnteresseerd zijn in de nieuwe inhoud maar de Jaar 1 Pass niet hebben, vrees dan niet, omdat elk deel van de inhoud een week later op 22 oktober beschikbaar komt voor iedereen. En voor spelers die Het spel is nog niet opgepikt, Ubisoft heeft ook aangekondigd dat het later deze maand een gratis weekend op alle platforms organiseert, samen met een verkoop van het spel.

Deel deze post