wallpapersden.com_baby-yoda-art-mandalorian_1920x1080

The Mandalorian seizoen twee: Eerste blik op de terugkeer van Baby Yoda

De eerste foto’s van The Mandalorian seizoen 2 belichten de terugkerende personages van de show, zoals Baby Yoda, Din Djarin en hun bondgenoten.

De eerste afbeeldingen van The Mandalorian seizoen 2 tonen de terugkeer van Baby Yoda. Afgelopen herfst maakte Star Wars de sprong naar live-action tv met The Mandalorian, dat meteen een sensatie werd op Disney+. The Mandalorian won kijkers en critici (en verdiende daarbij 15 Emmy-nominaties) en vestigde zich stevig als een integraal onderdeel van de toekomst van Star Wars. Nu de films al een paar jaar op pauze staan, wendt Lucasfilm zich tot hun groeiende lijst met tv-shows om de franchise onder de aandacht te houden. Het succes van de Mandalorian was een geweldige manier om dat initiatief te starten.

Het tweede seizoen van The Mandalorian in oktober in première, en hoewel het debuut voor de deur staat, is er officieel niet veel over bekend. Disney heeft zelfs geen nieuwe cast-toevoegingen bevestigd, zoals Rosario Dawson als Ahsoka Tano en Temuera Morrison als Boba Fett. Maar de studio lijkt nu klaar om het gordijn een beetje open te trekken, met de eerste nieuwe afbeeldingen van The Mandalorian seizoen 2.

Deel deze post