the-stanley-parable-ultra-deluxe_0w9nodE

The Stanley Parable: Ultra Deluxe releasedatum aangekondigd

427 is niet alleen het identificatienummer van Stanley’s werknemer. Het nummer is slim ook de releasedatum voor Crows Crows Crows’ The Stanley Parable: Ultra Deluxe.

De ontwikkelaar ging vandaag naar Twitter, waar het een nieuwe trailer plaatste die de releasedatum van Ultra Deluxe aankondigde, die op 27 april komt. De trailer begint als een saaie bedrijfstrainingsvideo en wordt in een haastige manier intens.

In een video wordt uitgelegd waar Stanley werkt bij het bedrijf waar hij werkt, de hele dag op knoppen op een computer drukkend. Vervolgens zoomt de camera uit naar het perspectief van de speler, die de hal in rent en eindeloze kamers onthult met dezelfde video die op schermen wordt geprojecteerd. De toon van de trailer wordt hectischer naarmate de camera een onderhoudsruimte binnengaat, ronddraait naar verschillende interessante punten voordat hij bij een geverfde bakstenen muur en een handgeschreven bord met de tekst “Welkom terug Medewerker 427!” Je kunt de trailer hierboven zelf bekijken.

Deel deze post

error: