Halo-Infinite-Season-2-Lone-Wolves-launching-in-early-May

Tweede seizoen Halo Infinite uitgelicht

Xbox en 343 Industries kondigden vorige maand aan dat seizoen 2 van Halo Infinite’s multiplayer Lone Wolves heet en op 3 mei zou beginnen. Nu heeft de studio een korte trailer vrijgegeven om te laten zien wat spelers erin kunnen verwachten. 

Getiteld “Seizoen 2 Aankondigen – Lone Wolves”, deze trailer is kort en krachtig. Het is minder een trailer die alles belicht wat spelers te wachten staat in seizoen 2, maar meer een trailer die bedoeld is om een ​​hype op te bouwen voor het nieuwe seizoen, dat nu minder dan een maand duurt. Er zijn echter enkele dingen die opvallen, zoals nieuwe cosmetica en het meest opwindende, nieuwe kaarten (of in ieder geval lijken er fragmenten te zijn van mogelijk twee nieuwe kaarten).

“Lone Wolves, maak je klaar voor seizoen 2 van Halo Infinite”, luidt de beschrijving van de trailer . “Ervaar nieuwe content, waaronder nieuwe kaarten, modi, tijdelijke thema-evenementen en een geheel nieuwe Battle Pass die nooit verloopt.”

Je hebt nog tot 2 mei om de Battle Pass van seizoen 1 te voltooien voordat seizoen 2 op 3 mei begint. alle spelers en je hebt er op elk moment toegang toe. Je kunt echter niet tegelijkertijd door twee verschillende Battle Passes gaan. In plaats daarvan moet je op elk moment selecteren aan welke Battle Pass je wilt werken.

Wat te verwachten in seizoen 2, creatief directeur Joseph Staten zei in maart : “Tijdens seizoen 2 zullen we ook afspeellijstupdates, balanswijzigingen, nieuwe modi en kaarten verzenden, met name één Arena-kaart met de naam ‘Catalyst’ en één [Big Team Battle]-map genaamd ‘Breaker’.

“De nieuwe modi omvatten ‘Last Spartan Standing’, een gratis eliminatiemodus, evenals een andere nieuwe modus genaamd ‘Land Grab’, plus de terugkeer van een bijgewerkte, all-time favoriete modus, ‘King of the Hill .’”

Deel deze post