ubisoft-new-logo-2017-hg-1920x1080

Ubisoft maakt meer TV-shows van hun game-series

Het Franse videogamebedrijf Ubisoft zet zijn zoektocht naar geanimeerde televisie voort met verschillende nieuwe shows, waaronder een nieuw Watch Dogs-verhaal en een franchise gebouwd rond Far Cry 3: Blood Dragon.

De Watch Dogs- serie wordt beschreven als een afgezwakte versie van de populaire gamefranchise van Ubisoft over hackers. De serie is gericht op tweens, volgens The Hollywood Reporter . Het is onduidelijk waar de show zal plaatsvinden, maar de Watch Dogs- gamefranchise heeft spelers naar Chicago, San Francisco en Londen gebracht. Concept art voor de show toont een middelbare school-leeftijd meisje met een cybernetische versie van zichzelf weerspiegeld op de vloer hieronder.

Ubisoft’s andere interessante serie in de pijplijn is Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe. Castlevania-producent Adi Shankar zal toezicht houden op het project, dat is gebaseerd op Blood Dragon. Net als bij Watch Dogs heeft Ubisoft nog niet veel informatie beschikbaar gesteld, maar conceptkunst voor de serie toont een neon-gevoerde, op de jaren 80 geïnspireerde esthetiek die trouw blijft aan de sfeer van de game.

“Adi is zo’n grote fan van videogames. We delen dezelfde cultuur en referenties, ”vertelde Ubisoft film- en televisie-directeur Helene Juguet aan de Reporter. “Het was geweldig om hem de vrijheid te geven om iets heel nieuws en moedigs te doen met onze personages.”

Deel deze post