rainbow-six-siege-aruni-gadget

Ubisoft teased nieuwe Rainbow Six-operator, volledige onthulling komt zondag

Ubisoft heeft het gordijn voor het komende seizoen van Rainbow Six Siege even teruggetrokken. Met de titel Operation Neon Dawn zal het komende seizoen een gloednieuwe operator bevatten.

Aruni is een verdediger uit Thailand en komt met een MK14 EBR, P10 RONI en PRB92. Haar tactische vaardigheid is een plantbare Surya-laserpoort die schade toebrengt aan aanvallende aanvallers wanneer deze op of rond toegangspunten wordt geplaatst. Ubisoft teasde alleen hoe ze eruit zag in een fragment dat op Twitter werd gepost en bevestigde dat een volledige onthulling gepland staat voor zondag 8 november op Twitch. Bekijk de teaser hieronder.

Een startdatum voor seizoen 4 van jaar 5, Operation Neon Dawn, moet nog worden aangekondigd. De onthulling van Operatie Neon Dawn vindt plaats tijdens het Europese November Six Major-toernooi.

De onthulling komt twee dagen voor de lancering van de Xbox Series S / Series X en vier dagen voordat de PlayStation 5 uitkomt.

Rainbow Six Siege wordt gelanceerd op next-gen hardware, kondigde Ubisoft in september aan. De studio maakte ook duidelijk dat Siege 4K-resolutie en 120fps ondersteunt. Bovendien wordt het een gratis update voor degenen die de digitale versie van de game bezitten.

Deel deze post

error: