splinter-cell

Ubisoft wilt nieuwe Splinter Cell-games uit gaan brengen

Het is alweer een paar jaar geleden dat Sam Fisher, de hoofdrolspeler van de Splinter Cell-serie, een gloednieuw spel in twee decennia oude series heeft geleid. Hoewel fans Ubisoft hebben gesmeekt om meer te doen met de superspy bril dragen, heeft Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, gezegd dat de druk op een nieuwe game te groot is . Nu verandert Guillemot zijn melodie een beetje en lijkt het erop te wijzen naar een nieuw spel, maar de druk volledig te onderdrukken door er een andere, niet-gespecificeerde richting mee te gaan.

In China sprak Guillemot met outlet GamerSky en bevestigde dat een nieuw Splinter Cell-project in de maak is. Verwacht echter niet dat het een traditioneel Splinter Cell-spel is.

“Er zullen enkele nieuwe soorten experimenten zijn”, antwoordde Guillemot toen specifiek naar Splinter Cell werd gevraagd, “maar op meer verschillende apparaten. We werken vandaag een beetje aan het merk om op een gegeven moment terug te komen. We kunnen niet zeggen wanneer, omdat, zoals je weet, het tijd kost. Maar elke keer moeten we de juiste ervaring vinden om groots terug te komen.”

Het stukje over verschillende apparaten lijkt te impliceren dat Ubisoft andere wegen dan traditionele consoles onderzoekt.

Deel deze post