9nm28zxnwhjz

Update voor Minecraft-grotten en kliffen arriveert in 2021

Minecraft heeft altijd grotten en ondergrondse werelden gehad om te verkennen, maar er worden nog meer geheimen gecreëerd die wachten om ontdekt te worden met de aankomende Caves and Cliffs-update die in 2021 komt.

De aankomende update zal de bergen in de game volledig herzien als onderdeel van de winnende biome-keuze van Minecon-fans in 2019. Nu zullen bergen een veel meer gecentreerde rol spelen in de verkenningsaspecten van het spel, inclusief meer vallen, ‘ondeugende geiten’ en een paar andere verrassingen die in het verschiet liggen:

Weelderige grotten, enge grotten, grotten vol met huilen; er zullen veel verschillende grotten zijn om te verkennen wanneer deze nieuwe update uitkomt. Dit betekent ook nieuwe ingrediënten om te ontdekken voor verschillende blokken, evenals nieuwe mobs die op de loer liggen.

Minecraft plaagde een nieuw aspect met de update voor 2021, het Sculk Sensor-blok dat een redstone-signaal uitzendt. Wat doet dit? Volgens de ontwikkelaars geeft het spelers de kans om draadloze redstone “fantastische constructies” te bouwen.

Deel deze post