wallpapersden.com_valorant-video-game_1920x1080

Valorant heeft eindelijk een releasedatum

Riot heeft meer details vrijgegeven rondom de release van Valorant.

Na twee maanden in een closed beta te zijn geweest, zal de heldenschieter Valorant van Riot Games op 2 juni zijn officiële PC-debuut maken. De tactische FPS, die veel DNA deelt met Counter-Strike: Global Offensive , is gratis -spelen in “een meerderheid van de regio’s wereldwijd”, waaronder Noord-Amerika en Europa.

Nu Valorant begin juni officieel stopte, bevestigde Riot dat de gesloten bèta van de game op donderdag 28 mei afloopt. Dit geeft de studio de mogelijkheid om spelersaccounts te resetten en nieuwe content te patchen. Als de wedstrijd op 2 juni toeslaat, moeten de huidige Valorant-spelers op dezelfde plek beginnen als de spelers die voor het eerst naar de tactische FPS komen.

Kort na de officiële lancering van Valorant zal Riot een heleboel nieuwe inhoud leveren. Dit omvat extra spelmodi, personages, kaarten en meer. Daarnaast zal Riot meer servers inzetten om aan de eisen van de game te voldoen. Deze nieuwe servers – gevestigd in Atlanta, Dallas, Londen, Madrid en Warschau – zullen de latancy van Valorant helpen verlagen, zodat de spelerservaring zo soepel mogelijk verloopt.

Deel deze post