Nioh-2

Verhaaltrailer Nioh 2 uitgebracht

Ontwikkelaar Team Ninja heeft een nieuwe trailer gelost voor Nioh 2, die het verhaal van de game een beetje uit de doeken doet. Zoals in de eerste game, word je ook deze keer omringd door Japanse geschiedenis en mythologie en mag je de duister Yokai een kopje kleiner maken.

In Nioh 2 kruip je in de huid van huurling anno 1555. Jouw taak: de demonische Yokai, kwade geesten die zich tegoed doen aan de ziel van hun slachtoffer, opjagen en uitschakelen. Alleen heb je zelf ook een duister geheim. Zo stroomt er zowel mensen- als Yokai-bloed door je aderen.

Tijdens een klopjacht op een van de monsters, laat jouw duistere bloed van zich horen en ontketent het ongeziene krachten. Uiteraard moet je dat leren controleren en al snel kom je in contact met de handelaar Toukichiro, die mysterieuze ‘Spirit stones’ verkoopt om je krachten in toom te houden. De magische stenen hebben echter niet alleen een verzachtende werking, maar kunnen ook Yokai-krachten boosten. Dus maak je het jouw missie om de dingen op te zoeken en ervoor te zorgen dat ze juist gebruikt worden.

Deel deze post