zfy726oxdds51-scaled

Victorious Lucian Skin onthuld door Riot Games

Elk jaar brengt Riot een Victorious Skin uit als seizoensprijs. Dit is normaal gesproken een van de meest gespeelde kampioenen in dat seizoen. De manier om deze skin te krijgen is nooit veranderd, maar dit jaar doen ze iets anders. Dat gezegd hebbende, zal de Victorious Skin van seizoen tien Victorious Lucian zijn.

Hoe krijg je de Victorious Lucian?

Om de skin te krijgen, moeten summoners ten minste Gold zijn in League of Legends voor Ranked Solo/Duo of Ranked Flex. Dat betekent dat spelers de komende weken minstens Gold 4 moeten halen om in aanmerking te komen voor deze skin. Ter herinnering: de skin is geheel gratis.

Bovendien moeten Summoners een Honor level van twee of hoger hebben. Dit betekent dat summoners op Honor level nul of één niet in aanmerking komen voor de skin.

Voor summoners die Lucian niet hebben gekocht, worden de kampioen en de skin automatisch aan hun accounts toegevoegd.

Als je op 10 november Gold 4 hebt bereikt, dan kom je in aanmerking voor de gratis victorious skin en eventuele chroma’s.

Elke rang na Goud beloont een unieke chroma. Volgens Riot zorgt deze nieuw toegevoegde functie ervoor dat “hoe meer je klimt, hoe meer beloningen je verdient!”

Dit betekent dat bijvoorbeeld Challenger-spelers toegang hebben tot alle chroma’s.

Deel deze post