Fortnite-Coachella-1

Vier Coachella in Fortnite

Epic Games heeft aangekondigd dat Coachella 2022 naar Fortnite komt.

Dit nieuws komt door middel van een Epic Games-persbericht waarin staat dat door Coachella geïnspireerde cosmetica en laadschermen vanaf vandaag hun weg naar Fortnite zullen vinden, met muziek van artiesten die zullen optreden op de daadwerkelijke Coachella-podia in Californië en ook op de Fortnite Icon Radio. De samenwerking begint vandaag, 14 april, en loopt tot en met 16 mei.

“Het geluid (en de mode!) van het Coachella muziek- en kunstfestival komen naar Fortnite”, luidt het persbericht. “Ga vanaf nu tot 16 mei naar Icon Radio in je Joyride-voertuig voor een line-up van artiesten die te zien zijn in Coachella 2022. En net zoals het festival twee weekenden duurt, zullen dit weekend en het volgende de nieuwe Coachella- thema-items in de Item Shop.”

Wat je kunt verwachten, Icon Radio zal dit jaar nummers spelen van meer dan 30 verschillende artiesten die optreden op Coachella. Terwijl je rondrijdt in een voertuig in Fortnite, kun je je wenden tot Icon Radio om ernaar te luisteren.

“Over golf gesproken, de bijpassende accessoires voor de Wilder Outfit zijn de op haaien gebaseerde Finfin Back Bling (meegeleverd met de Outfit), Neon Biter Pickaxe en de Finfin Flair Wrap”, aldus Epic Games. “De Wilder Outfit wordt geleverd met de Cosmic Equalizer alt Style, die reageert op muziek. Met de Lyric Outfit, ga C-scherp met de cactus Swaguaro Back Bling (meegeleverd met de Outfit) en voeg wat snaren toe met de elektrische Festival Shredder Pickaxe (beide reageren op muziek). Net als de Wilder Outfit wordt de Lyric Outfit geleverd met de reactieve Cosmic Equalizer alt Style. De Wilder Outfit (en Finfin Back Bling), Lyric Outfit (en Swaguarao Back Bling), Neon Biter Pickaxe, Festival Shredder Pickaxe en Finfin Flair Wrap zijn afzonderlijk of samen verkrijgbaar in de Rocking at Coachella-bundel.”

Deel deze post