80

Vierde seizoen van Apex Legends gaat bijna van start

Het vierde seizoen van Apex Legends staat voor de deur en dat brengt natuurlijk heel wat nieuwigheden met zich mee. Zo krijgen we onder andere een nieuw personage, een nieuw wapen en veel meer. Noteer 4 februari alvast in je agenda!

Nieuwe krachtpatser van dienst is Forge, een 5-voudig Hyper Fighting Federation kampioen. De kerel is een enorme celebrity, die wordt gesponsord door Hammond Robotics. Resultaat: de man heeft er sinds kort een paar coole cybernetische implantaten bij. Gezien zijn achtergrond in de vechtsport, mag je als vaardigheden gerust wat linkse en rechtse uppercuts verwachten. Een officiële skill list is er echter nog niet.

Naast een nieuwe vechter, krijgen we ook The Sentinel, een bolt-action sniper rifle. Trager dan andere wapens in de game dus, maar dit ding zal enorme power en een gemene kick hebben.

Tot slot krijgt ook de Ranked Mode van Apex Legends een lichte make-over. Zo wordt Ranked Play opgesplitst in twee periodes. De eerste periode loopt tot ongeveer halverwege Season 4. Op dat moment word je rank gereset en kan je fris aan de tweede kamp beginnen. Cool is dat elke periode zich afspeelt op een andere map. Zo vindt het eerste deel plaats op World’s Edge en het tweede op King’s Canyon. De hoogste ranking die je behaalt, wordt dan ook je uiteindelijke ranking voor Season 4. En wordt dus geen gemiddelde genomen van beide periodes.

Deel deze post