2042-2

Volgende Battlefield gaat pre-productie in

Het is geen geheim dat Battlefield 2042 een moeilijke lanceringsperiode had. Aangeprezen als een krachtige titel van de nieuwe generatie met verbluffende graphics, opwindende gameplay en enorme arena’s, in tegenstelling tot alles wat eerder in de serie is verschenen, slaagde 2042 er eenvoudigweg niet in om die doelen te bereiken vanuit een Pools perspectief. De verontwaardiging van de fans was voelbaar toen handtekeningen voor restitutieverzoeken naar hoogten klommen, net onder de honderdduizenden. Verdorie, op een gegeven moment speelden meer steam-gebruikers Farming Simulator 22 boven Battlefield 2042. Toch is de volgende game in de franchise pre-productie ingegaan, en ontwikkelaar DICE vindt dat er “waardevolle lessen” zijn getrokken uit de meest recente blunder.

Volgens een Gamespot -rapport “heeft ontwikkelaar DICE ‘waardevolle lessen’ geleerd van Battlefield 2042 en zal die game niet langer gebruiken als de nieuwe basis voor de langlopende FPS-franchise.” Het is vermeldenswaard dat 2042 werd aangeprezen als de ” Future of FPS ” -games, maar een verschuiving in focus betekent dat de volgende Battlefield-functies en -formule iedereen kan raden. Op een gegeven moment verklaarde een voormalige ontwikkelaar uit 2042 dat de serie de mechanica van het hero shooter-genre zou aanpassen. Terwijl de volgende game in pre-productie gaat, heeft DICE nog steeds plannen om 2042 te ondersteunen.

“Battlefield 2042 is speelbaar, zit boordevol inhoud en is vaak erg leuk. De zeven kaarten van de titel zijn verschillend van elkaar, de vele aanpassingsopties maken het gemakkelijk om te spelen zoals je wilt, en ik ben dol op de extreme weersystemen en de snel uit te rusten wapenfunctie. Portal heeft zijn volledige potentieel nog niet bereikt, maar het introduceert een handige manier om toegang te krijgen tot zes geliefde ervaringen uit Battlefield 3, Battlefield 1942 en Bad Company 2. Battlefield 2042 is een gemakkelijke aanbeveling voor bestaande fans of spelers die op zoek zijn naar een modern oorlogsspel, maar ik heb moeite om het volledig te onderschrijven vanwege het huidige gebrek aan glans.”

Deel deze post