Cyberpunk-2077-Weapons-Include-Smart-Guns-924x520

Wapenaanpassing van Cyberpunk 2077 ziet er verrassend uitgebreid uit

Net als de vorige games van CD Projekt Red, zijn er talloze manieren om je personage in Cyberpunk 2077 aan je wensen aan te passen. Dit niveau van personalisatie strekt zich zelfs uit over de verschillende pistooltypen van het spel, die in drie unieke smaken komen.

Als het gaat om het aanpassen van geweren, zijn er twee belangrijke manieren om dit te doen. Ten eerste kun je het uiterlijk van je pistool veranderen door verschillende skins of paint jobs toe te passen. De meest zinvolle manier om je pistool aan te passen, is daarentegen het aanbrengen van hulpstukken en wijzigingen, zoals geluiddempers en scopes. Je kunt ook specifiek de individuele statistieken van een pistool een boost geven.

Afgezien van maatwerk, is het vermeldenswaard naarmate je vaardigheid met specifieke pistolen toeneemt, veranderen je herlaad- en schietanimaties. Je crosshair kan bijvoorbeeld kleiner worden, wat aangeeft dat je accuracy verbetert of dat je herlaadanimatie sneller wordt. Volgens topontwerper Miles Tost is dit geïmplementeerd om beter in te spelen op de groei van je personage.

“Je krijgt echt dit gevoel van vooruitgang en je personage evolueert tijdens het spelen van het spel”, zei Tost. “Ik denk dat dat een speciale ervaring is wanneer je het combineert met de manier waarop je je pistool aanpast, waarbij je het gevoel krijgt dat dit je kenmerkende pistool is en dat je het echt goed kunt gebruiken.”

Cyberpunk 2077 wordt gelanceerd op 16 april 2020, voor PS4, Xbox One en pc.

Deel deze post